Välkomna till Hyrbilsdepån! 

Till alla våra kunder! Vi på Hyrbilsdepån är måna om att både våra kunder och medarbetare ska känna sig trygga, framförallt i den situationen som råder. Med anledning av Corona-viruset Covid 19 har försiktighetsåtgärder införts för att förebygga smittspridning samt förhindra smittorisken på våra depåer. Riktlinjer har införts gällande bland annat: handhygien, rengöring av bilar och maskiner samt att alla medarbetare som upplever minsta symtom av hosta, snuva eller feber ska stanna hemma. Vi kommer även att ställa in våra kundevent och aktiviteter tillsvidare. Detta är en mycket komplicerad situation som vi nu ställts inför, som självklart skapar många frågor, funderingar samt oro. Vi som alla andra drabbas av den rådande situationen. Vi stänger inte våra verksamheter, utan arbetar på med bibehållet lugn, för att kunna tillgodose våra kunders behov och fortsatt trygghet i vår verksamhet framåt. Självklart följer vi löpande utvecklingen av Corona-viruset Covid 19, genom nyhetsrapporteringen samt förhåller oss till de krav och riktlinjer som kommer ifrån myndigheterna. Du som kund är självklart välkommen till oss men vi ber att även ni vidtar försiktighetsåtgärder för att undvika smittspridning. Vi har även rustat oss för att i större mängd än tidigare kunna erbjuda leveranser ut till Er. Kontakta Er depå för mer information. Hos oss på Hyrbilsdepån får Du alltid Engagemang, Service & Kvalité. Tillsammans med mångårig kompetens hjälper vi Dig hitta effektiva och flexibla lösningar för Dina projekt & behov.

Bland våra hyrbilar hittar du bland annat småbilar, stora bilar, kombibilar och skåpbilar. Du kan fylla i en förfrågan av hyrbil, helt utan förpliktelser. Väljer du att hyra av oss kommer vi göra allt vi kan för att du ska bli nöjd.

Vi finns på ett antal orter runt om i Sverige. För närvarande finns vi i Borås, Falkenberg, Falköping, Göteborg, Halmstad, Linköping, Stenungsund, Stockholm Nacka, Södertälje, Uddevalla, Varberg och Vänersborg/Trollhättan.         

Vill du, eller känner du någon som vill öppna en egen depå i er stad, läs mer under fliken ”Starta egen depå” Vi satsar på att ha depåer i hela Sverige!